Vihdoin! Haimme tytöt sunnuntaina kotiin. :)) Demi ensi töikseen juoksi suoraan lelukopalle ja levitti kaikki lelut! Kauhia meno heti päällä. Neve hetken ihmetteli minne ihmeen paikkaan hää on tullut mutta parin minuutin ihmettelyn jälkeen alkoi leikkimään Demin kanssa, eikä ollut enää moksiskaan. Ihana rohkea tänttähäärä tuo Neve. Eka yö meni niin ja näin. Itse en juurikaan nukkunut. Koko ajan heräilin pieniinkin rasahduksiin ja mietin mitä tytöt tekevät. Kolme kertaa Neve heräsi "itkemään".

Seuraava päivä alkoi jo kuuden aikoihin. Olin niin väsynyt kun itse olen tottunut heräämään vasta kahdentoista aikoihin. Tytöt aloitti taas riehumisen. Onneksi heti kahdeksan jälkeen Neve nukahti ja sain "nukkua" pari tuntia. Neven herättyä mentiin tutustumaan pihaamme. Neve tänttähäärä painoi menemään minkä tassuistaan pääsi. Näin sattui ensimmäinen haaverikin tytölle. Risu hyökkäsi suoraan kimppuun ja sörkäsi simmua. Hö. Kunhan Neve kasvaa isoksi niin kostaa vielä risulle syömällä sen. WUF! No mutta.. lähdin töihin ja Juha tuli koiravahdiksi töistä päästyään. Kotiin tultuani siirryin sohvalle nukkumaan Demin ja Neven boxin viereen. Molemmat nukkui tyytyväisenä koko yön inahtamattakaan.

Tänään alkoi päivä seitsemältä. Neve on niin ihana! Hää voi leikkiä yksinään vaikka tunnin putkeen. Tässä asiassa on ainakin ihan erilainen kuin Demi. Niin ja olen unohtanut mainita, että lähes aina Neveltä on tullut pisut ja kakit paperille ja aina kun ehdin viemään niin ulos. :) Jouduin sairaslomalle joten olen ollut tyttöjen kanssa koko päivän. Raasut ovat niin väsyneitä, varsinkin Demi, että ovat nukkuneet jo vaikka kuinka kauan. Neve riehuu välillä mutta Demi nukkuu tuhisee sohvalla. Toivovat varmaan että me ihmiset mentäisiin jo nukkumaan että pääsisivät kunnolla nukkumaan. :)  Kohta mennään ja tänä yönä en nuku sovalla. Oli sen verran epämiellyttävä paikka nukkua.

Tässä nyt kolmen päivän päivitys samassa kasassa. Kauhia romaani tuli. :) Ihanaa kun koirat ovat vihdoin kotona. On sitä jo odotettukin. Pitäähän tähän muutama kuvakin laittaa. Tässä niitä:

1734629.jpg

Kuvassa Neven veli.

1734621.jpg

Kolme sisarusta vauhdissa.

1734585.jpg

Neven löytö. Oikea aarre. Käpy!

1734575.jpg

Täällä vartioin minä!!

1734596.jpg

Äiti pesee..

1734610.jpg

...ja kiusaa!!

1734615.jpg

Ja viimeisenä kuva Demistä. Hää on niin hassu raks raks! :)